Simma (och låna!) lugnt i sommar

TT (länk) skrev i helgen om att många svenskar skuldsätter sig på sommaren för att finansiera den perfekta semestern. Statistik från Kronofogden visar att fler belånar sig under sommarmånaderna och det är säkert många som redan känner att det börjar eka tomt i plånboken trots att vi inte nått mer än halvvägs av sommarledigheten.

För att vända det här beteendet måste vi börja spara i tid när semestern känns avlägsen. Det kan vara svårt att sätta av pengar innan semesterplanerna är spikade, men det finns bra hjälpmedel därute. En enkel Googlesökning över sparappar kommer att ge dig många alternativ som är enkla att komma igång med.

För er som redan i år har känt behovet av att ta ett lån är vi glada att kunna berätta att ni kommer att kunna använda Anyfin för att sänka kostnaden på ert semesterlån till hösten, men du kan redan nu skicka din faktura till oss så ger vi dig en indikation på hur mycket du kommer att kunna spara. Det kostar såklart ingenting och du förbinder dig inte till Anyfin på något sätt.

Simma (låna) lugnt i sommar!
Filip

Filip Polhem