Lista: Det bästa och sämsta med entreprenörslivet (so far)

Nu när vi har varit entreprenörer ett tag så tänkte jag dela med mig lite av mina tankar och erfarenheter. I detta milleniums sanna journalistiska anda blir det i form av en lista - vissa saker gör sig helt enkel bäst så.

Sämsta

  • Administration – Så mycket papper. Så många timmar.
  • Momsfrågor – No explanation needed.
  • ’Nojjan’ – Kommer detta få luft under vingarna, kommer folk fatta att det är gratispengar, tänk om den gör si och så… Inte bästa sömnpillren direkt.

Bästa

  • Folk är hygglo – Jag hade ingen aning om att det fanns så många därute, både gamla bekanta men även helt nya människor, som helt utan en tanke på att få något tillbaka ger oss råd, introduktioner, en hjälp på traven eller bara ett vänligt lycka till. Merci bocoupe, denna resa är så mycket lättare och roligare på grund av er!
  • Fåfänga – det är faktiskt väldigt skoj när folk gillar det man gör. Kalla det vad man vill, men jag gillar’t.
  • Lära sig något nytt – Jag är varken ett PR snille, marknadsföringsgeni, social media guru eller toppkodare. Men jag har fått pröva allt bara den senaste veckan. Väldigt skoj, även om jag har långt kvar till att kalla mig varken guru eller snille.

Nu tuffar vi vidare!

Mikael

Mikael Hussain