Så mycket kostar det att resa på kredit - egentligen

Vi har tidigare skrivit om att många skuldsätter sig för att finansiera en perfekt semesterresa vilket kan kännas tufft nu när sommaren närmar sig sitt slut och resan ska börja betalas av. SvD har också plockat upp det här temat och redovisar bland annat det här exemplet:

"Hos Resurs Bank är räntan på ett lån på 15 000 kronor med en avbetalningstid på två år 18,25 procent, enligt Compricer. Det ger en kostnad för lånet på 18 871 kronor."

Så, det kan vara värt att fundera på vilka alternativ det finns för att finansiera den perfekta semesterresan.

För er som redan i år har känt behovet av att ta ett lån är vi glada att kunna berätta att ni kommer att kunna använda Anyfin för att sänka kostnaden på era semesterlån till hösten, men du kan redan nu skicka din faktura till oss så ger vi dig en indikation på hur mycket du kommer att kunna spara. Det kostar såklart ingenting och du förbinder dig inte till Anyfin på något sätt.

/Filip

Anyfin grundades 2017 och hjälper låntagare att sänka sina månadskostnader med bara en bild. Tjänsten lanseras i höst men du kan redan nu testa hur mycket du kan spara, skicka en bild på din lånefaktura här!

Filip Polhem