Veckans top 3 spartips - Du och dina abonnemang

#1 - Telefonen, Internet och TV

Det kanske låter lite konstigt, men även om du vill behålla dina kanaler och din internetleverantör så är ett av våra bästa tips att ringa upp och säga upp abonnemangen. Oroa dig inte. De kommer att göra allt för att behålla dig, så du kommer att få flera chanser att ångra dig. Com Hem är t.ex. notoriskt kända för att ge flera hundra kronor i rabatt om du stannar kvar som kund. Och det är de inte ensamma om. Skulle de mot förmodan inte ge dig någon rabatt så kommer de ändå inte ha något emot om du ändrar dig i sista sekund och vill fortsätta med tjänsten...


#2 - Prenumerationerna

Vare sig det är musik eller streaming på nätet så kostar de pengar per månad. Det bästa med dessa typer av tjänster är att de allra flesta saknar bindningstid vilket innebär att du kan säga upp dem och slå på dem när du vill. 


#3 - Kreditkortet

Årsavgiften bidrar inte enbart till att markant öka den effektiva räntan på ditt kort, utan är ofta helt onödig. Ring upp dem, säg att du tycker kortet är dyrt och de tar ofta bort årsavgiften. Detta gäller framför allt om du använder kortet ofta eller använder kortet för att delbetala - då är du en “bra kund” och de tar ofta mer än gärna bort avgiften. Ett ännu bättre tips om du delbetalar är dock att testa Anyfin, vi hjälper dig att spara pengar på 3 enkla knapptryck.

 

För lite tid att följa ovan 3 tips? Testa Anyfin, vi hjälper dig och spara pengar på 3 enkla knapptryck

 

 

Oskar Karlsson